از لحاظ روانی، روحی، جسمی، انگیزشی، هوا و هوس ها و از نظر سلول به سلول بدنم، تمام بافت تنم، نیاز دارم دکمه left the society رو بزنم و به عدم بپیوندم.

خدایا اگه این نشد حداقل تمام اسباب و علل رو برام فراهم کن تا فاصله بگیرم و ادمای ناسالم زندگیم رو حذف کنم.

خدایا عنایتی. خدایا توروخدا!

ببینید دو سوال امتحانی بنده رو که تا فردا صبح فرصت دارم تحلیل کنم و بفرستم: این کل سوالات پایانترم ماست :)

۱. اگر در جایگاه مشاور وزیر اموزش و پرورش دولت بعدی،۱۴۰۰، قرار بگیرید. پیشنهاد شما به او برای انتخاب رئوس برنامه چهار ساله چیست؟

۲. اگر بخواهید یادداشتی کوتاه به عنوان "نقدی بر سند تحول نظام اموزش و پرورش ایران" داشته باشید، این یادداشت کوتاه را مرقوم فرمایید.

جدا از ماه بودن این استاد عزیز، عاشق اساتیدی هستم که اینطور تحلیلی عمل کردن دانشجو براشون مهمه. انقدر دغدغه ی پرورش انسان نقاد و متفکر، قابل ستایشه :)

اول برای اون دعام الهی امین بگین :) بعد اگر خواستید نظرتون درمورد اون دو سوالم بگین. میتونه جالب بشه ^^

از ته دل چه میخواهم و سوالات امتحانم :)

حدیث از مطرب و می گو و راز دهر کمتر جو

رو ,خدایا ,پرورش ,  ,سوالات ,اون ,و پرورش ,اموزش و ,کوتاه را ,را مرقوم ,مرقوم فرمایید

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

به خاطر کتاب رویداد و همایش عصفور خدمات حمل و نقل ایرانکس همیشه تنها هنرستان دخترانه پروین اعتصامی سورشجان برنامه های مختلف برای ویندوز و اندروید آقا مهندس گروه سرودبرنا سایت فایل لایت